Maak Online een
afspraak

Hoek 15-17 - 2310 Rijkevorsel
03 314 99 88

Lauwerientje Engels

Lauwerientje Engels


Soms heb je ondersteuning nodig bij de vragen die je jezelf stelt. Soms is het pad niet meer duidelijk, kom je op een tweesprong of heb je steun nodig om verder te gaan. In therapie kunnen we hier samen bij stilstaan.
Als achtergrond ben ik klinisch psycholoog en volg ik mijn laatste jaar gestalttherapeut. Voordien werkte ik als begeleider en therapeut bij pleegzorg.

Voor wie

Zowel volwassenen, jongeren als kinderen zijn welkom.
Als (jong)volwassene kan je bij mij terecht rond levensfasemoeilijkheden (verlaten ouderlijk huis, partnerschap, ouderschap, persoonlijke ontwikkeling,…) onverwachte gebeurtenissen (verlies, rouw, handicap, vruchtbaarheidsproblemen,…), existentiële thema’s (levensvragen, eenzaamheid, angst, depressieve klachten, boosheid,…) en werkgerelateerde moeilijkheden (burn-out, stress en spanning).
Als kind en ouder ben je welkom rond oa ontwikkelingsvragen, verwerken emotionele gebeurtenis(sen) en ouderschap.

Als gestalttherapeut ga ik oprecht en authentiek het contact aan met jou als cliënt. In de eerste gesprekken verkennen we samen jou of jullie vragen en hoe dit past binnen de therapie. Ik vind het belangrijk dat de therapeutische ruimte en relatie een veilige plek is waar je je gewaarzijn kan vergroten rond bepaalde thema’s en kan stilstaan bij wat dit betekent.

Contact

Tel; 0494 60 50 05
engelslauwerientje@hotmail.com

Tarief

Gespreksduur 50 min
Kostprijs 65 euro

Afspraken die niet binnen 24 uur worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.

Enkele ziekenfondsen bieden een terugbetaling aan. Dit is na te vragen bij de mutualiteit.

Beroepsvereniging

  • Psychologencommissie (erkenningsnummer 862114618)
  • NVAGT (studentenlid)
  • EAGT (studentenlid)